fredag 22 januari 2010

Dagens middag

Hoisinmarinerade kycklingspett med persiljenudlar och wokgrönsaker.
Levde inte helt upp till förväntningarna men det var iaf bukfylla :-)
Har suttit hemma och sorterad diverse pappershögar som av någon märklig anledning totalt invaderat olika skrymslen i huset. Hur jäkla mycket papper kan det finnas på en skala?????
Kan man inte bara göra en enorm brasa av ALLT ?
Var iväg och storhandlade inför morgondagens 14-personers middag, vad det ska bli skoj !
Elin är sprängfylld med energi efter att ha varit hemma i 3 dagar med sina svinkoppor.....Nu tar sig den energin uttryck i DANS, det är ju Let´s Dance på TV och hon sitter verkligen inte stilla ens i en millisekund. Hon ska strax gå och lägga sig - man kan ju misstänka att det blir svårt att somna.....
Jag gillar iaf Claudia Galli i Let´s Dance, tycker hon är superduktig. Hon är desstuom en bra skådis och en bra komedienne. Hoppas hon vinner hela klabbet !
Konstaterar oxå att om det blir mer skit på min fina bil så har totalvikten gått upp ett antal kilo på den. Längar på det sättet efter plusgrader - då kan man ju tvätta den utan att lås och annat fryser ihop !
Uffe var iaf glad idag. Varför ? Jo, han slog Elin på cykeltävlingen på Wii......Japp, ni läste rätt, han var glad för att han lyckade slå vår 5-åriga dotter på ett TV-spel.....SUCK !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar