tisdag 5 januari 2010

EGODAGAR

Häromdagen så var det dags för pepparkaksslottet att genomgå förvandlingen till ruin. Det tog en del tid och en och annan brännblåsa att bygga det men attans vad snabbt det gick att skapa en ruin. Det mesta av non-stopen åts upp av ungarna, större delaen av pepparkakan åkte i soporna.....Den 3-6/1 fick jag några EGO-dagar. Jag älskar verkligen min barn och min man men då och då så är det alldeles underbart att få rå sig själv helt och hållet. Helt utan dåligt samvete och bara göra det som faller mig in. Den här gången var det shopping som gällde. Under måndagen var jag i Skärholmen C samt Farsta C och under tisdagen i Nacka Forum. Har verkligen inte "tokshoppat", är alldeles för kräsen för det. Hittade dock en del skoj saker på rean, och som alla tjejer är fullt medvetna om, så sparar man ju pengar genom att handla på rean. Så man kan säga att jag har sparat en del pengar på att ha några egodagar med shopping :-)
En svart tunikalik tröja

En helt underbar tunika som jag hittade på Oasis


En liten väska blev det också

En grön, stickad tunika, även den från Oasis


Åsså en skinnjacka, den sparade jag mest pengar på för övrigt :-)
Idag var det mellan 16 och 20 minusgrader ute, det senare på kvällen när jag skulle rida. Bylsade på mig som attan, t-shirt, långärmad polo, fleecetröja, vinterjacka, långkallingar, ridbrallor, chaps, skidstrumpor, 3-fingervantar. Det tog mig säkert 20 min att få på mig alla kläder. Fick sedan Akvarell, tyckte att hon inte skrittade helt rent när vi promenerade ner till ridhuset. Vi promenderade med hästarna som uppvärmning och jag kunde då konstatera att övertrampet var likadant på båda bak. Satt upp och började rida. Travade i vänster varv på volten och det gick bra men när vi sedan bytte till höger då blev stackars Akvarell riktigt halt. Det var bara att ta upp henne till stallet och åka hem och bylsa av sig igen.

Nu ska jag tröstäta Rocky Roadglass, titta på TV och plöja igenom La Redoutekatalogen som till min stora glädje låg i brevlådan när jag kom hem !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar