söndag 29 november 2009

Pappas Glob

Den 28/11 åkte Elin och jag till "Pappas Glob". Eftersom Uffe har jobbat en hel del där så kallar hon den för det. Hon hade aldrig varit inne där förut och var väldigt förväntansfull.
Det var Stockholm International Horse Show som stod på "menyn". Vi var där i mycket god tid men inte var hon intresserad av att promenera omkring bland utställarna inte, hon vill ju in i själva Globen.
Här sitter Elin och väntar på att allt ska börja, Anledningen till att det ser så tomt ut runt omkring är att vi satt på plats 30 minuter innan det började eftersom Elin absolut ville gå in på en gång.

Tornerspel med Tornamentum var en fartfylld programpunkt. Tror nog att den äldsta deltagaren är runt 55 och de verkar ha skitskoj. Det har vi i publiken oxå.

Tornamentum
Svårt att se på den här bilden men det här är nog den minsta häst jag sett, den nådde sin skötare ungefär till knäna....

En del hundar fanns med i uppvisningen en det kom även in 4 getter med långa horn. Det var en ryttare som med sin visselpipa styrde sina 4 fårhundar som i sin tur drev getterna att göra det mest fantastiska saker. Bland annat så fick hon dom att "ducka" och krypa under hästens mage, därefter fick hon sin häst att lägga sig ned och hundarna drev sedan getterna att hoppa över den liggande hästen - fantastiskt !

Elin och jag tog en tur bland utställarna i Annexet som avslutning men det var inte så enkelt....man forslades mest runt av publikströmmen....alldeles för mkt folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar