måndag 12 juli 2010

Äntligen på väg och delvis framme

Så kom vi då äntligen iväg, 30 minuter efter planerad avresa men så blir det nästan alltid av ngn anledning.
Vid 10.30 kom vi in på Kolmården. Vädret såg inte så lovande ut så paraplyerna fick följa med oss in och tur var väl det - för då kom solen fram ! Hade vi lämnat dom i bilen så hade det garanterat regnat. Nu blev det istället 32 grader varmt men vi hade det toppen.
Och vi fick se världens vackraste och mest underbara djur - DELFINEN !
Fattar inte vad det är med mig och delfiner men de gånger jag får se dom "live" så får jag tårar i ögonen. Jag vill verkligen få möjligheten att simma med delfiner, kommer antagligen att gråta floder om det händer men det spelar ju mindre roll.
Det var iaf en supershow på Delfinariet och Elin blev helt såld.

Från Norrköping åkte vi till Jönköping och Eurostop för övernattning. Elin är dock fullständigt hopplös att ha med sig på sådana här resor !!!!
Hon äter i princip inget annat än pannkakor och det lyckades vi inte få tag på i Kolmården utan hon fick pasta Bolognese, som hon i princip bara petade i. Vatten fick vi tjata i henne men en del cola drack hon.
Detta medförde att på vägen mot Jönköping fick hon ont i magen, på väg från hotellet till ett matställe - så fick hon ont i magen o mådde illa....
Det hjälper ju inte ett dugg att vi berättar att det beror på att hon inte ätit ngt sedan mackan till frukost.....
Samma sak hände åtskilliga ggr i Thailand och vi fick lämna restaurangerna i all hast för att hon fick fullständig panik när hon började må illa.....SUCK !!!

Nu ligger hon i sängen sedan en timme tillbaka och vägrar sova. Uffe & Pontus tvärsover, men INTE Elin !

Att se fram emot i morgon (Det behövs verkligen för nu är jag irriterad)

Cowboyguidning a la "special treatment" på High Chaparral

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar