torsdag 5 augusti 2010

Nu börjas det.....ett liv i lerans tecken ?

Ja, har man fått en fuktskada i gästrummet och dessutom har kakel som sitter ett par cm utanför underlaget i ett källarrum, ja då är det dags att dränera ! Ett nödvändigt ont kan man säga....
Efter att ha fått en ny inneboende i familjen vid namn Murphy, så kan ju alla förstå att saker och ting inte inte helt går enligt planerna. Nä, precis ALLT som kan gå fel, det går fel. Grävningen började ju så himla bra, tills man stötte på berghällen, alldeles för nära husgrunden. Sprängare togs in men inte gick det som det var tänkt - såklart !!!
Nu är grävaren sjuk så allt ligger lite på is, men det gör iof inte så mkt eftersom Uffe är upptagen med att jobba med Sonisphere fram till den 13/8. Det blir ju inte beställt vare sig isodrän, singel etc under den tiden.

Såhär långt gick det bra - sedan kom B E R G E T....WHY ???? Ca 40% är grävt, om man inte räknar framsidan alls...där är det ju inte så mkt att gräva.


Den förhatliga berggrunden som sprängdes.....det värsta är att sannolikheten för att mer berggrund ska visa sig vartefter grävningen fortskrider, är S T O R......käckt va ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar