onsdag 5 januari 2011

Julafton

I år var det en Hedemorajul som firades. Vi skulle ha åkt upp dagen före julafton men eftersom en av barnens kusiner (som redan var där) hade spytt dagen innan så avvaktade vi (inte så skoj om 13 personer ligger i magsjuka samtidigt). Det visade sig vara något tillfälligt så vid 13-tiden kom vi upp. MASSOR av mat - såklart, och en spänd väntan på tomten - iaf för Elin, de andra barnen väntade nog bara på julklapparna i största allmänhet !

Buntenteller väntar på sina rättmätiga ägare (tallrikar med MASSOR av godis på, en tysk tradition som svärmor tagit med sig. Tror inte ngn har ngt emot den traditionen !)


Tomten kom över isen och Elin gjorde stora ögon.....i ca 1 minut. Sedan kom hon och viskade till mig "Mamma, det är Olov" (hennes farbror). Jag förnekade det såklart men hon stod på sig och upprepade samma mening säkert 10 ggr under de ca 10 minutrarna som Tomten var där.
Tror iaf att hon blev glad över tv:n hon fick, men det som slog det mesta var nog silvertightsen - hon fick dessutom 2 par....


Tydligen hade Pontus varit extremt snäll för Tomten kom med en ny dator till honom......Tyvärr var en lucka på baksidan inte ditsatt rätt så han kunde inte starta den utan vi fick åka och byta den när vi kom hem. Då var det dessutom mellandagsrea och den datorn vi hade köpt fanns inte kvar. Det blev istället en ännu bättre dator till ett lägre pris (I LIKE !!!) och då kunde han köpa till en "gaming mouse" och ett "gaming keyboard".
Mycket glad kille som har fått sin första helt nya dator och inte en ärvd som Uffe inte vill ha för att den är dålig.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar