fredag 20 mars 2009

Norgedag

I morse, efter att vi "tippat av" Pontus vid skolan klockan 8 så gav vi oss av mot Oslo då vi var inbjudna till galapremiären av Mamma Mia. Uffe körde på ganska bra (men det hade ju inte gått lika bra utan mig:-) så vi kom fram till hotellet vid 14.30. Slappade, gick ut och åt en sisådär middag.


Björn och Benny inviger, inte bara föreställningen av Mamma Mia, utan även Folketeateret som har helrenoverats. Det bjöds på champagne och musik när vi kommit in.

Efter föreställningen, som var helt fantastisk (men den i Sthlm var såklart liiiite bättre) fast den var på norska (hajjade inte 100% men det mesta) så tog vi en öl/cider.

Vi hade även den stora äran att få inbjudning till efterfesten där det bjöds fria drinkar/vin/öl samt plockmat och kaffe. Vi hälsade på bland annat Nicklas Strömstedt och Bengt Bauler, det var en hel del svenskar på plats. Vi kunde bara konstatera att några norska kändisar kände vi inte igen, vi märkte dock vilka det var på röda mattan innan föreställningen, det var då alla fotografer blev tokiga.....De enda jag skulle ha känt igen är Jan Teigen och Jon Skolmen:-)

Jo, en såg vi - Wenche Myre, hon gick av ngn outgrundlig anledning omkring med en Leatherman i handen - scary.......
I övrigt var festen en trevlig tilldragelse och även denna gång missade jag det där med varannan vatten MEN det positiva som kom ur den situationen var att bilmärket Izuzu uttalar man MYCKET bättre under inflytandet av alkohol.
Kom i säng framåt 2-tiden med onda fötter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar