måndag 26 januari 2009

Fortfarande på väg.....

Bilresan blev mer spännande än vad man kan önska sig. På en smal väg med massor av snörök blev vi omkörda av en stor jeep i full fart. Vi höll ca 90km/tim och den drog om i ca 110. Den lade sig väldigt nära Helen och Göran som körde framför – vi höll dock ett bra avstånd pga snöröken. Plötsligt ska de köra om Göran och får samtidigt möte, föraren ställer sig på bromsen för att gå in bakom Göran igen men får såklart sladd. Det enda vi ser är röda baklyktor som sladdar omkring i snöröken samt vita framlyktor från den mötande bilen. Uffe bromsar så mkt han vågar och plötsligt ligger jeepen i snövallen. Han missade den mötanden bilen med några decimeter, annars hade vi antagligen också blivit inblandade. Vi stannade och Uffe gick ur för att kolla hur det var med dem, de svarade honom att det var bra och då sa Uffe till dom att om man kör som en jävla idiot så går det såhär !
Det som var bra var att de stod riktigt djupt ner i snövallen och varken Uffe eller jag hade täckning på våra mobiler så förhoppningsvis hade inte dom det heller, antagligen tog det dom bra länge att få hjälp, hahahaha. Ja,ja – vi kom fram helskinnade och resan gick bra, passade på att hyra skidor till barnen och fixa liftkort på en gång och sedan middag . korv och makaroner – som vanligt första kvällen.

Tyvärr verkar det inte funka att lägga ut bilder, vet inte om det är ngt tillfälligt eller om det har med uppkopplingen att göra här i glesbygden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar